Elementy z mięsa wołowego
Elementy z mięsa wołowego pozyskiwane są z hodowli tradycyjnych w województwie małopolskim i świętokrzyskim. Stała kontrola weterynaryjna i stosowane w Zakładzie systemy higieniczne dają gwarancję najwyższego standardu pozyskiwania mięs, a jednocześnie bezpiecznej produkcji.
Elementy z mięsa wieprzowego
Wysoką jakość mięs wieprzowych gwarantuje jakość surowca. Żywiec pozyskiwany jest od lokalnych rolników z hodowli na terenie Małopolski oraz własnego chowu trzody chlewnej. Zwierzęta te są tuczone metodami tradycyjnymi, co pozwala na uzyskanie wysokich walorów smakowych, tak mięs jak również produkowanych z nich wędlin. Tę wysoką jakość gwarantuje również własna linia uboju trzody chlewnej oraz stały nadzór weterynaryjny nad Zakładem.
Elementy z mięsa cielęcego
Elementy z mięsa cielęcego pozyskiwane są z hodowli tradycyjnych w województwie małopolskim i świętokrzyskim. Stała kontrola weterynaryjna i stosowane w Zakładzie systemy higieniczne dają gwarancję najwyższego standardu pozyskiwania mięs, a jednocześnie bezpiecznej produkcji.